Vissza a StoryOnline-ra » Sztárblog » Hajdú Péter blogja » Hajdú Péter szerint már Fábry Sándor utódjá...
2008-04-09 12:48:04

Hajdú Péter szerint már Fábry Sándor utódját keresik!

A producer-műsorvezető szerint már régen szükség lett volna egy olyan műsorra, mint az RTL Klub új produkciója, a Showder klub.
Hajdú Péter úgy véli, az új produkcióban már Fábry Sándor utódját keresik, persze nem azzal a szándékkal, hogy őt lecseréljék, hanem azért, hogy legyen utánpótlás. Hajdú Péter a StoryOnline-n vezetett rendhagyó internetes naplójában keményen bírálja a TV2, Mi kérünk elnézést című műsorát.

Mi a véleményed a Showder klub-ról?
– Láttam az első adást és nagyon tetszett. Jórészt ismerem ezeket a fiatalokat, hiszen a produkciós cégem által készített Humorbajnokságban is többen szerepeltek közülük. A hétfő esti műsorból legjobban Beliczai Balázs, Kiss Gergő és Szupkai Viktor tetszett. Nagyon nagy szükség van a tehetségek felfedezésére, hiszen véleményem szerint elég gyenge a felhozatal fiatal humoristákból.
 
A Showder klubos fiúk poénjai szerinted sértők voltak?
– Szerintem nem. Van egy vékony határmezsgye a paródia és a gorombaság között, amit nem szabad átlépni. Bagi Iván és Nacsa Olivé ezt átlépte akkor, amikor a barátnőmet, Sarka Katát repedt sarkúnak nevezték az egyik műsorukban. Ezért is perelte be őket. A Shoder klubban azonban nem tapasztaltam hasonlót.

A szakmabeliek közül többen azt állítják, szükség van a fiatalos lendületre a humorban is, ugyanis több most futó kabaréműsor már nagyon poros, mondhatni unalmas és elavult.
– Egyetértek ezzel a felvetéssel. Bár Sas Józsefet nagyra tartom, de a Sas kabaré igencsak avit, biztosan nem lehetne eladni hetente. A csatorna másik műsora, a Mi kérünk elnézést, pedig szerintem nagyon gyenge. Néhányszor belenéztem, de még csak mosolyogni sem tudtam rajta.

Kiket tartasz ezen a területen etelonnak?
– Mindenek előtt Hofi Gézát, a ki szintén a stand-up comedy műfaját művelte, csak akkor még nem így hívtuk. Nagyon szeretem Markos Györgyöt és Nádas Györgyöt is, bár ők már más irányzatot képviselnek. Ma mindenképpen Fábry Sándor  az etelon, stand-up király. 


Címkék:
Értékelés: 4.42 Hozzászólások: (1)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

ÜZENŐFAL

© StoryOnline 2007